Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a decis saptamana trecuta, retragerea actiunilor Eurom Bank de la tranzactionare pe piata Rasdaq a Bursei de Valori Bucuresti, incepand cu sedinta de ieri. De asemenea, actiunile vor fi eradiate din evidenta CN
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a decis saptamana trecuta, retragerea actiunilor Eurom Bank de la tranzactionare pe piata Rasdaq a Bursei de Valori Bucuresti, incepand cu sedinta de ieri. De asemenea, actiunile vor fi eradiate din evidenta CNVM. Comisia a avizat delistarea actiunilor Eurom Bank de pe Rasdaq, dupa finalizarea operatiunii de retragere a actionarilor din societate.
Delistarea Eurom Bank, impreuna cu oferta publica de cumparare si operatiunea de retragere a actionarilor, a fost intermediata de Intercapital Invest, transmite Rompres. Banca este controlata de compania olandeza Kolal BV, care a obtinut 91% din capitalul social al Eurom Bank, an urma ofertei publice de preluare desfasurata in perioada 20 ianuarie - 8 februarie. In 2005, Bank Leumi, a doua mare banca israeliana, a semnat un acord conform caruia va cumpara de la compania Kolal BV 95% din actiunile Eurom Bank, pentru 41,6 milioane de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.