RATB a inregistrat cea mai ridicata tranzactie realizata saptamana trecuta in ringul Bursei Romane de Marfuri, prin care a vandut mai multe loturi de deseuri in valoare totala de peste 1 milion de dolari, transmite un comunicat al BRM. Alte achizitii
RATB a inregistrat cea mai ridicata tranzactie realizata saptamana trecuta in ringul Bursei Romane de Marfuri, prin care a vandut mai multe loturi de deseuri in valoare totala de peste 1 milion de dolari, transmite un comunicat al BRM. Alte achizitii importante au fost facute de Tarom, care prin doua tranzactii s-a ridicat la o valoare de circa 1 milion de dolari.
In ringul BRM si al punctelor de lucru din teritoriu, s-au realizat 42 de licitatii, cu o valoare de tranzactionare de 6,1 milioane dolari.
Valoarea diferentelor favorabile de pret obtinute de participantii la tranzactionare a fost de 1,3 milioane dolari.
In ceea ce priveste ringul BRM, au fost 20 de licitatii in valoare de circa 4,5 milioane dolari. Pe langa RATB si Tarom, la licitatiile organizate de BRM, au fost prezenti Metrorex, Petrom SA Membru OMV Group, ANL, CFR, CFR Calatori, Nuclearelectrica, Autoritatea Rutiera Romana, Agentia Domeniilor Statului, Imprimeria Nationala si Aeroportul International Aurel Vlaicu Bucuresti Baneasa.
In cadrul terminalelor BRM au fost organizate 22 de licitatii, cu o valoare de tranzactionare de 1,6 milioane dolari.
Terminalul Timisoara a realizat, in patru licitatii, o valoare de tranzactionare de 815.085 dolari, cu o imbunatatire a preturilor de peste 700.000 de dolari. Valoarea de tranzactionare a terminalului Prahova a fost de 457.141 dolari.
In topul terminalelor BRM, se mai situeaza: Iasi, Cluj, Constanta, Craiova si Targoviste.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.