Actionarii asiguratorului Ardaf Cluj-Napoca au hotarat majorarea capitalului social, prin aport in numerar al actionarilor, cu 71,2 milioane de lei (aproape 20 milioane euro), ajungand astfel la 121,26 milioane de lei. Majorarea va fi efectuata prin
Actionarii asiguratorului Ardaf Cluj-Napoca au hotarat majorarea capitalului social, prin aport in numerar al actionarilor, cu 71,2 milioane de lei (aproape 20 milioane euro), ajungand astfel la 121,26 milioane de lei. Majorarea va fi efectuata prin emiterea unui numar de 712 milioane de actiuni nominative cu valoarea nominala de 0,1 lei/titlu, conform unui comunicat remis bursei Rasdaq.
Actionarii vor putea participa la majorare in limita drepturilor de preferinta de care dispune la data de inregistrare 24 iulie, care este egal cu numarul actiunilor detinute la aceasta data. Pentru fiecare actiune detinuta, un actionar va putea subscrie 1,422129 actiuni noi. La calculul numarului de actiuni care pot fi subscrise se va aplica regula de rotunjire pentru a se obtine un numar intreg. Asiguratorul este controlat de compania Tender SA, care detine 70,69% din capitalul social. Compania are un capital social de 50,065 milioane lei, impartit in titluri cu o valoare nominala de 0,1 lei/actiune.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.