Compania Smithfield isi propune sa dezvolte in judetul Timis 70 de ferme de crestere a porcilor. Pana in luna noiembrie a anului curent vor fi operationale 10 unitati, a declarat Mircea Ioan Cotosman, corporate affairs director, Smithfield Romania, c
Compania Smithfield isi propune sa dezvolte in judetul Timis 70 de ferme de crestere a porcilor. Pana in luna noiembrie a anului curent vor fi operationale 10 unitati, a declarat Mircea Ioan Cotosman, corporate affairs director, Smithfield Romania, citat de Mediafax. De asemenea, compania americana intentioneaza sa incheie contracte de colaborare pe termen lung, de 10-12 ani, cu 200 de fermieri din judetele Timis, Arad, Bihor si, posibil, Caras-Severin.
Fermierii se vor ocupa de cresterea animalelor cu hrana, medicamente, asistenta tehnica si sanitar-veterinara asigurate de firma americana. Compania intentioneaza sa isi majoreze investitiile in Romania intr-un interval de patru-cinci ani, de la 250 milioane dolari la peste 850 milioane dolari, si sa reinvesteasca profitul din urmatorii zece ani in unitatile din tara.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.