Mihai Razvan Ungureanu, ministrul de Externe, se declara nemultumit de nivelul de pregatire al studentilor din anumite universitati din Romania.
"Pentru noi a fost o mare dezamagire rezultatul concursului de admitere in Ministerul Afacerilor E
Mihai Razvan Ungureanu, ministrul de Externe, se declara nemultumit de nivelul de pregatire al studentilor din anumite universitati din Romania.
"Pentru noi a fost o mare dezamagire rezultatul concursului de admitere in Ministerul Afacerilor Externe pe care l-am organizat la inceputul anului si in urma caruia am ramas cu foarte multe posturi descoperite", a spus Ungureanu, citat de Mediafax.
Pentru cele 40 de locuri disponibile s-au prezentat intial la concurs un numar de 600 de candidati, a precizat ministrul.
"In momentul in care le-am spus ca foile au patrat negru in dreapta sus, 200 au renuntat la examen. Din cei 400 care au ramas pentru proba scrisa, nu am putut selecta decat 50 pentru oral. Dintre acestia nu am putut alege decat 20 de viitori diplomati, iar dezamagirea a fost foarte mare", a spus Ungureanu.
Multi candidati aveau cunostinte superficiale de limba romana, iar limbile straine erau cunoscute, de asemenea, la un nivel defectuos, a spus Ungureanu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.