Compania NTT, cel mai mare operator de telefonie mobila din Japonia, va dezvolta un telefon compatibil cu tehnologia Super 3G, care va fi lansat in 2009. Tehnologia Super 3G va permite o viteza de transmisie de 260 de ori mai rapida decat cea oferita
Compania NTT, cel mai mare operator de telefonie mobila din Japonia, va dezvolta un telefon compatibil cu tehnologia Super 3G, care va fi lansat in 2009. Tehnologia Super 3G va permite o viteza de transmisie de 260 de ori mai rapida decat cea oferita prin cadrul serviciilor 3G. Totodata, utilizatorii vor beneficia de un ritm mult mai accelerat de trimitere a secventelor video de inalta rezolutie, informeaza Mediafax.
DoCoMo va desemna, in cursul lunii octombrie a acestui an, unul sau doi furnizori pentru dezvoltarea echipamentelor necesare statiilor mobile Super 3G, respectiv telefoanelor mobile de acest tip. Noua tehnologie 3G reprezinta o versiune mai avansata a tehnologiei HSDPA.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.