Jurgen Klinsmann (foto stanga), selectionerul Germaniei, a anuntat imediat dupa meci ca nu s-a decis inca daca va continua alaturi de Nationalmanschaft, lucru pe care i l-au cerut insistent atat jucatorii, cat mai ales suporterii si ca va lua o hotar
Jurgen Klinsmann (foto stanga), selectionerul Germaniei, a anuntat imediat dupa meci ca nu s-a decis inca daca va continua alaturi de Nationalmanschaft, lucru pe care i l-au cerut insistent atat jucatorii, cat mai ales suporterii si ca va lua o hotarare in cateva zile. "Este extraordinar si incredibil ceea ce s-a intamplat la acest turneu si in timpul ultimelor sapte saptamani: fiecare jucator a dat totul pentru a oferi un fotbal atragator si rapid, sunt mandru de ei. Nu stiu nici eu daca voi ramane, am nevoie de cateva zile pentru a reflecta. Vreau sa am timp pentru a digera ceea ce s-a intamplat la CM si in ultimii doi ani", a afirmat Klinsmann. Selectionerul german, al carui contract a expirat la finalul intalnirii cu Portugalia si caruia i s-a propus un nou angajament pentru patru ani, a declarat ca este impresionat de faptul ca a putut sta alaturi de antrenori precum Luiz Felipe Scolari si Marcello Lippi. "Este fantastic sa inchei CM cu o victorie. Ne-am fixat obiective mari, care s-au spulberat dupa esecul cu Italia, dar sunt mandru de felul in care jucatorii au revenit pentru a ocupa locul trei", a spus Klinsmann. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.