Ministerul Economiei, actionarul majoritar al societatilor Conpet si Oil Terminal, ar putea vinde anul viitor, prin intermediul Bursei, un pachet de 40% din actiunile societatilor, conform sefului Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in
Ministerul Economiei, actionarul majoritar al societatilor Conpet si Oil Terminal, ar putea vinde anul viitor, prin intermediul Bursei, un pachet de 40% din actiunile societatilor, conform sefului Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie, Mihai Catuneanu. "Deocamdata este o idee de-a noastra, nu este o chestiune stringenta si am vrea sa facem asta, cel mai probabil, anul viitor. Oricum ar fi, ambele societati au nevoie de investitii. Am vrea sa majoram capitalul social si la Conpet, si la Oil Terminal si sa suplimentam numarul actiunilor de pe Bursa astfel incat sa avem un free-float de 40%", a declarat Catuneanu, citat de NewsIn.
Compania Conpet este listata pe Piata Rasdaq si are ca principal obiect de activitate prestarea de servicii de transport titei intern si din import si derivate ale acestuia.
Oil Terminal Constanta, listata la BVB, este cel mai mare operator via mare in Romania, fiind specializat in manipularea petrolului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.