Televiziunea B1 TV le propune telespectatorilor sai, in aceasta vara, o noua emisiune. Formatul inedit, relaxant si plin de declaratii incendiare ale persoanelor publice autohtone sunt destule elemente care recomanda noua emisiune din grila B1 TV. In
Televiziunea B1 TV le propune telespectatorilor sai, in aceasta vara, o noua emisiune. Formatul inedit, relaxant si plin de declaratii incendiare ale persoanelor publice autohtone sunt destule elemente care recomanda noua emisiune din grila B1 TV. Incepand de duminica viitoare, de la 14.30, vedetele vor avea propria emisiune.
"Vedetele se intreaba" le da oportunitatea invitatilor sa isi realizeze propria emisiune sub forma unui talk-show. Persoane publice, cantareti, actori, sportivi, oameni politici, creatori de moda, jurnalisti vor intra in rolul reporterului, al moderatorului de televiziune, acestia alegandu-si la randul lor partenerul de dialog. De cele mai multe ori, invitatii care devin pentru 30 de minute reporteri se afla pentru prima data in aceasta postura, iar telespectatorii vor avea posibilitatea ca la finalul fiecarei editii sa aprecieze calitatile de aspiranti la titulatura de moderatori de televiziune. Si vedetele de televiziune vor fi prezente in postura de moderator in dialog cu persoanele pe care le admira cu adevarat si carora au vrut sa le adreseze intrebari incomode pe care nu le-au putut adresa in cadrul altor show-uri tv.
"Vedetele se intreaba" este prima emisiune care are alt prezentator in fiecare editie, astfel incat telespectatorii isi pot alege favoritul, din punct de vedere al imaginii si stilului abordat, dintr-o serie de variante propuse de producatori. In functie de dorinta vedetelor, in fiecare editie, filmarile vor fi realizate in locatii diferite, de la bucatarii la piscine, de la cluburile de echitatie la salile de fitness sau in avioane si elicoptere.
Andrada Moga, autoarea noului format si producatorul emisiunii, este cea care a avut curajul sa le ofere vedetelor propria emisiune.
Astfel, in prima editie, din 16 iulie, Monica Tatoiu, General Manager la Oriflame Romania, se va afla in postura de moderator, iar jurnalista Alice Nastase va raspunde intrebarilor incomode ale gazdei ei. Au mai fost de acord sa intre in postura de moderatori la "Vedetele se intreaba", Giulia, fosta Sexxy, VJ-ul MTV Diana Munteanu si Dinu Maxer.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.