Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului doreste ca Executivul sa acorde 5,6 milioane de euro, sub forma unor despagubiri acordate pentru exproprierea unor imobile situate pe tronsonul de autostrada Bucuresti -Ploiesti. Valoarea despa
Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului doreste ca Executivul sa acorde 5,6 milioane de euro, sub forma unor despagubiri acordate pentru exproprierea unor imobile situate pe tronsonul de autostrada Bucuresti -Ploiesti. Valoarea despagubirilor a rezultat din rapoartele de expertiza realizate de expertii autorizati angajati de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.
Exproprierea terenurilor si a cladirilor va fi finantata cu fonduri din MTCT. Imobilele sunt amplasate pe teritoriul localitatilor Moara Vlasiei, Snagov, Gruiu, Balta Doamnei, Gherghita, Draganesti, Rifov, Dumbrava, Berceni, Barcanesti si Ploiesti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.