Liderul PC Dan Voiculescu a prezentat intr-o conferinta de presa sapte note de serviciu si doua declaratii semnate "Felix", preluate de la CNSAS, din care, potrivit avocatului sau, reiese ca nu a facut politie politica. Timp de o ora si jumatate avoc
Liderul PC Dan Voiculescu a prezentat intr-o conferinta de presa sapte note de serviciu si doua declaratii semnate "Felix", preluate de la CNSAS, din care, potrivit avocatului sau, reiese ca nu a facut politie politica. Timp de o ora si jumatate avocatul presedintelui conservator a prezentat la un retroproiector sapte note de serviciu intocmite de Dan Voiculescu incepand cu 1971 pana in 1980, adresate conducerii intreprinderii la care era angajat atunci, Vitrocim.
In timpul prezentarii, avocatul Sergiu Andon a subliniat in repetate randuri ca notele semnate de Dan Voiculescu nu erau intocmite din proprie initiativa si ca acestea dovedesc ca el era urmarit de Securitate, nu urmaritor. In plus, Andon a subliniat ca in niciunul dintre documentele preluate de la CNSAS nu exista dovada ca prin activitatea sa Voiculescu ar fi prejudiciat drepturile vreunui cetatean roman sau strain. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.