Shakira va merge la Timisoara insotita de prietenul ei, Antonio De La Rua, fiul fostului presedinte al Argentinei, si de alte aproximativ 80 de persoane si va sta, cel mai probabil, intr-o vila, si nu la un hotel, transmite Mediafax. Bogdan Enache, d
Shakira va merge la Timisoara insotita de prietenul ei, Antonio De La Rua, fiul fostului presedinte al Argentinei, si de alte aproximativ 80 de persoane si va sta, cel mai probabil, intr-o vila, si nu la un hotel, transmite Mediafax. Bogdan Enache, director de comunicare la E magic Entertainmant, a declarat, joi, ca sunt luate in discutie doua locatii pentru gazduirea Shakirei, care va sta la Timisoara trei sau patru zile, fara sa se stie, deocamdata, ce program va avea, iar alegerea tine de securitate si capacitate. "Sunt aproximativ 80 de persoana, impresar, securitate personala, staff-ul tehnic. 17 TIR-uri, autocare sosesc cu un charter special, pe Aeroportul Timisoara. De fapt, sosesc in doua transe, sa spun asa. Soseste Shakira cu trupa ei si, separat, o sa soseasca cei din staff-ul tehnic", a spus Enache.
Potrivit sursei citate, pretentiile Shakirei nu sunt foarte mari. "A cerut foarte multe fructe, a cerut vase de portelan, apa minerala, sucuri naturale, fructe exotice, papaya, banane, mango. Cam atat, in rest, nimic exagerat", a spus directorul de comunicare la E magic Entertainmant. Potrivit contractului, Shakira trebuie sa cante la Timisoara o ora si jumatate. "Shakira intotdeauna a dat bis-uri, deci, probabil, ne vom astepta la ceva in jur de doua ore. La Tortura, Ojos Asi, Hips Don't Lie si Whenever, wherever sunt piesele pe care sigur le va interpreta, pentru ca Shakira s-a interesat si stie ca sunt foarte cunoscute aici", a declarat directorul de comunicare la E magic Entertainmant, Bogdan Enache. Enache a precizat ca, pana in acest moment, cantareata latino-americana nu si-a manifestat interesul de a se intalni cu cineva anume, ci doar cu fanii. "Si-a manifestat dorinta de a se intalni cu fanii, inainte, probabil, de concert, pentru ca, de obicei, atunci se intampla aceste intalniri", a mai spus directorul de comunicare la E magic Entertainmant. Pe de alta parte, la hotelurile din centrul Timisoarei s-au facut deja rezervari pentru perioada in care Shakira va concerta in oras, asa ca patronii se asteapta ca cele mai multe sa fie arhipline in acele zile. Shakira va sustine un concert, in 17 iulie, pe Stadionul "Dan Paltinisan" din Timisoara. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.