Societatea Prodplast Bucuresti a fost oprita de la tranzactionare in sedinta de ieri la Bursa de Valori Bucuresti, ca urmare a depasirii pragului de variatie de 15%, admis de BVB. Un comunicat al Bursei informeaza ca, societatea a fost suspendata tim
Societatea Prodplast Bucuresti a fost oprita de la tranzactionare in sedinta de ieri la Bursa de Valori Bucuresti, ca urmare a depasirii pragului de variatie de 15%, admis de BVB. Un comunicat al Bursei informeaza ca, societatea a fost suspendata timp de o ora, pentru mentinerea unei piete ordonate, transparente si echitabile. Sistemul BVB nu permite introducerea unor ordine de Bursa a caror cotatie nu se incadreaza in variatia maxima de pret de +/-15%, admisa pentru un instrument financiar, intr-o sedinta bursiera.
La reluarea tranzactionarii actiunilor, dupa programul obisnuit, limitele de pret vor fi suspendate pana la formarea libera, pe baza cererii si ofertei, a unui nou pret de referinta. Pe perioada suspendarii limitei de pret, actiunile societatii nu vor fi incluse in componenta indicelui BET-C. Indicii vor fi ajustati in mod corespunzator. De asemenea, BVB transmite ca simbolul PPL nu va fi disponibil in sectiunea de piata DEAL pana la formarea unui nou pret de referinta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.