Compania Microsoft Corp., cel mai mare producator mondial de programe software, a decis sa amane lansarea pe piata a pachetului Office 2007. Actiunea Microsoft a fost luata pentru a se imbunatati performantele produsului, aceasta fiind insa doar ulti
Compania Microsoft Corp., cel mai mare producator mondial de programe software, a decis sa amane lansarea pe piata a pachetului Office 2007. Actiunea Microsoft a fost luata pentru a se imbunatati performantele produsului, aceasta fiind insa doar ultima dintr-o serie de amanari de produse anuntata anul acesta de Microsoft.
Imbunatatirea se va face prin includerea opiniilor si sugestiilor venite de la cei care au testat varianta "beta" a pachetului Office 2007.
In plus, Microsoft vrea sa analizeze impactul pe care il va avea amanarea datei de lansare a Office 2007 asupra introducerii pe piata a sistemului Windows Vista.
Clientii de tip business ai companiei Microsoft vor benefica de pachetul Office 2007 la finele acestui an, fata de luna octombrie 2006, cum s-a anuntat anterior. Similar, pentru toate celelalte categorii de clienti pachetul Office 2007 ar urma sa apara pe piata la inceputul lui 2007, fata de luna ianuarie 2007 cum se intentiona initial.
In luna martie a acestui an, grupul Microsoft a anuntat amanarea datei la care va fi lansat Windows Vista, ultima versiune a sistemului de operare Windows, folosit de majoritatea computerelor personale de pe planeta.
Pentru imbunatatirea calitatii produsului, Windows Vista va fi lansat undeva la inceputul anului viitor, pierzand astfel oportunitatile comerciale oferite de perioda sarbatorilor de iarna.
Amanarea datei la care va fi lansat Office 2007 pe piata nu va avea un impact asupra clientilor de tip business, insa va afecta imaginea companiei Microsoft, sunt de parere analistii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.