Compania HP a adaugat noi capabilitati platformei Virtual Server Environment pentru serverele HP Integrity, care ofera utilizatorilor facilitati imbunatatite de ajustare automata a resurselor dintr-un grup comun de servere.
Noua arhitectura de

Compania HP a adaugat noi capabilitati platformei Virtual Server Environment pentru serverele HP Integrity, care ofera utilizatorilor facilitati imbunatatite de ajustare automata a resurselor dintr-un grup comun de servere.
Noua arhitectura de referinta HP Virtual Server Environment pentru Oracle® Real Application Clusters sub sistemul de operare HP-UX 11i scaleaza infrastructura de servere Integrity cand varfurile de sarcina asupra bazei de date Oracle fluctueaza.
Clientii pot folosi, de exemplu, facilitatea de alocare automata a unor capacitati suplimentare de servere pentru aplicatiile financiare cand se intocmesc rapoartele contabile lunare. Beneficiarii care se tem de disponibilitatea platformelor UNIX® critice in timpul consolidarii generate de virtualizare au la dispozitie HP Serviceguard pentru HP-UX 11i cu masinile virtuale HP Integrity.
Aceasta facilitate contribuie la protejarea impotriva eventualelor erori prin mutarea automata a masinilor virtuale intre serverele dintr-un VSE. Totodata, masinile virtuale HP Integrity permit o migrare manuala a masinilor virtuale, accelerand verificarea si implementarea aplicatiilor. "Niciun alt furnizor nu ofera nivelul de virtualizare pe care il asigura acum HP clientilor Oracle", a declarat Nick van der Zweep, director al departamentului Virtualization and Integrity Server Software din cadrul HP.

Tehnologiile de virtualizare au crescut cu 70%

Vanzarile de tehnologii de virtualizare HP au inregistrat anul trecut o crestere cu 70 de procente, confirmand prognoza IDC de majorare substantiala a cheltuielilor pentru virtualizare, estimate sa atinga 15 miliarde dolari pana in 2009. Capacitatea flexibila a HP VSE si recuperarea substantiala a investitiei asigurata de aceasta tehnologie au adus beneficii importante unor clienti HP ca: Allgemeine Bausparkasse, Croatian Post Inc., Grupa Kety, Harman Pro Group, Healthways, Hubert Burda Media Group, Laziomatica, Mitel, Orient Overseas Container Line, Osem Investments Ltd., Royal London Group, Taifook Securities Ltd., Telefonica de Espana si University of Magdeburg.
"Ca urmare a consolidarii infrastructurii noastre HP, folosind tehnologiile de virtualizare HP, suntem acum capabili sa raspundem eficient cerintelor in schimbare de resurse ale aplicatiilor specifice afacerii, economisind aproximativ 200.000 dolari", a precizat Clive Cranshaw, administrator tehnic la Royal London.
HP este o companie furnizoare de solutii tehnologice destinate consumatorilor individuali, intreprinderilor si institutiilor din intreaga lume. Oferta companiei cuprinde infrastructura IT, echipament de calcul si acces de uz personal, servicii globale si solutii de imprimare si prelucrare a imaginii. In ultimele patru trimestre financiare, incheiate la 30 aprilie 2006, veniturile obtinute de HP au totalizat aproximativ 89 de miliarde dolari.
Comparativ, in ultimele patru trimestre financiare, incheiate la 31 octombrie 2004, veniturile obtinute de compania Hewlett Packard s-au ridicat la 79,9 miliarde USD.
In 2002, HP a fuzionat cu Compaq Computer Corporation, ajungand astfel la 140.000 de angajati cu posibilitatea de a actiona in 178 de tari. Veniturile companiilor astfel combinate au fost de 72 miliarde dolari pentru anul fiscal care s-a incheiat pe 31 octombrie 2002.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.