In aceasta seara la orele 21.00, va rasuna primul gong al Teatrului Undercloud gazduit de terasa La Motoare, situata pe Teatrul National "I.L. Caragiale" din Bucuresti. Teatrul Undercloud - adica teatru in aer liber, pe inserat - isi deschide stagiun
In aceasta seara la orele 21.00, va rasuna primul gong al Teatrului Undercloud gazduit de terasa La Motoare, situata pe Teatrul National "I.L. Caragiale" din Bucuresti. Teatrul Undercloud - adica teatru in aer liber, pe inserat - isi deschide stagiunea de vara cu o petrecere de... divort. Compania D'aya va prezenta spectacolul "Dragostea dureaza trei ani" de Frederic Beigbeder, cu: Cristi Iacob - Marc Marronier (sotul indragostit, nu de nevasta... bineinteles), Adriana Trandafir - Anne Marronier (sotia de care tocmai a divortat si in cinstea careia se da o petrecere de divort), Mara Nicolescu - Alice (amanta care il bulverseaza), Cuzin Toma - Jean Georges (prietenul sau homosexual), Ioana Marchidan - Matilda (o prostituata); adaptarea si regia: Chris Simion; coregrafia: Ioana Marchidan; scenografia: Lian Ionesco; video: Dan Vezentan. Biletele se gasesc, in limita locurilor disponibile, la bar.
Dragostea dureaza? Cat timp? Mariajul este o inchisoare? Pentru a fi fericit este necesar sa ramai cu cineva toata viata?... De cate ori nu v-ati pus aceleasi intrebari? Si daca ai avea trei ani la dispozitie, tot nu ai epuiza subiectul. Trei ani... oare atat dureaza dragostea? Chris Simion l-a intrebat pe Frederic Beigbeder care a spus un "da" hotarat propunerii de a i se pune in scena romanul "Dragostea dureaza trei ani". "Desi este o poveste trista, povestea divortului meu, regizoarea a reusit sa faca ceva spectaculos si foarte vesel, dar in acelasi timp foarte emotionant. Ii multumesc pentru acest spectacol", a declarat Frederic Beigbeder la premiera din 4 mai. "Dragostea dureaza trei ani", spectacol produs de Compania de teatru D'aya si Cotidianul, cu sprijinul Grupului Catavencu si al Ambasadei Frantei in Romania, face parte dintr-un proiect de promovare a teatrului neconventional si a literaturii contemporane, ce consta in dramatizari de texte de mare tiraj montate intr-o maniera neconventionala si interactiva. D'aya s-a infiintat in 1999 la initiativa unui grup de studenti si absolventi ai UNATC "I.L. Caragiale" sub conducerea lui Chris Simion. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.