Ultimele afirmatii ale presedintelui Traian Basescu fata de initiativa PNL privind retragerea militarilor romani din Irak sunt total nepotrivite pentru un sef de stat, formulate doar pentru ca opiniile sale nu coincid cu punctul de vedere al prim-min
Ultimele afirmatii ale presedintelui Traian Basescu fata de initiativa PNL privind retragerea militarilor romani din Irak sunt total nepotrivite pentru un sef de stat, formulate doar pentru ca opiniile sale nu coincid cu punctul de vedere al prim-ministrului, considera premierul Tariceanu.
El a reactionat astfel la declaratia sefului statului, care a catalogat initiativa PNL ca fiind un puci anti-Romania. "Astfel de afirmatii sunt total nepotrivite, doar pentru ca premierul nu joaca asa cum canta presedintele. De cate ori nu ma situez de aceeasi parte cu presedintele, apar astfel de atacuri cu un scop bine determinat", a spus Tariceanu, intr-o emisiune televizata.
El a amintit ca o dezbatere publica pe tema retragerii trupelor Romaniei din Irak este necesara si nu presupune o modificare a politicii externe a tarii. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.