In Spania vor fi tinute trei zile de doliu national, dupa ce 41 de persoane au fost ucise in accidentul de metrou de luni seara.

Autoritatile au anuntat ieri ca 41 de persoane au fost ucise si ca alte 47 sint grav ranite, in urma accid
In Spania vor fi tinute trei zile de doliu national, dupa ce 41 de persoane au fost ucise in accidentul de metrou de luni seara.

Autoritatile au anuntat ieri ca 41 de persoane au fost ucise si ca alte 47 sint grav ranite, in urma accidentului de metrou ce a avut loc in Valencia, dar, pina acum, printre victime nu se afla si romani. Autoritatile regionale au anuntat ca trenul mergea prea repede si ca una dintre rotile acestuia s-a rupt in bucati, ceea ce a dus la deraierea primului vagon. Informatia a fost insa negata de sindicatul feroviarilor, care a remis un comunicat in care afirma ca deocamdata guvernul "face speculatii". In accident si-a pierdut viata si conducatorul metroului, cu toate ca informatiile preliminare anuntau ca acesta este doar ranit. Rosa Sanchez, ministrul de Justitie de la Madrid, a anuntat ca oficiali de la consulatele Romaniei si Marii Britanii la Madrid au venit in statia de metrou unde a avut loc accidentul pentru a ajuta la identificarea victimelor. (G.D.R.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.