Decizia Curtii Constitutionale de a admite anumite exceptii la proiectul de act normativ privind organizarea si functionarea Curtii de Conturi blocheaza incercarea autoritatilor de a realiza angajamentele asumate fata de UE referitoare la independent
Decizia Curtii Constitutionale de a admite anumite exceptii la proiectul de act normativ privind organizarea si functionarea Curtii de Conturi blocheaza incercarea autoritatilor de a realiza angajamentele asumate fata de UE referitoare la independenta Curtii de Conturi, a declarat ieri premierul Calin Popescu Tariceanu.
Afirmatiile au fost facute la finalul sedintei comitetului executiv pentru integrare europeana, in care au fost analizate problemele restante ale Romaniei in procesul de aderare.
Curtea Constitutionala a declarat, saptamana trecuta, drept neconstitutionala Ordonanta de Urgenta privind organizarea si functionarea Curtii de Conturi, admitand exceptia de neconstitutionalitate formulata de Avocatul Poporului cu privire la dispozitiile acestui document.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.