Dosarul in care fostul primar al municipiului Cluj-Napoca Gheorghe Funar este acuzat de abuz in serviciu ramane la Inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce, ieri, Completul de noua judecatori a decis continuarea judecatii de catre magistratii Sec
Dosarul in care fostul primar al municipiului Cluj-Napoca Gheorghe Funar este acuzat de abuz in serviciu ramane la Inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce, ieri, Completul de noua judecatori a decis continuarea judecatii de catre magistratii Sectiei Penale a instantei supreme.
Fostul primar Gheorghe Funar a fost dat in judecata de Consiliul Local sub acuzatia de abuz in serviciu pentru ca, in 2002, a dizolvat Consiliul si a cerut Guvernului de atunci sa organizeze alegeri anticipate in Cluj. La sfarsitul lunii noiembrie 2005, magistratii Sectiei Penale a instantei supreme au decis trimiterea acestui dosar la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, dupa ce au constatat neregularitatea actului de sesizare. Procurorii au facut recurs la Completul de noua judecatori ai Inaltei Curti de Casatie si Justitie.
Ieri, judecatorii au admis recursul Parchetului instantei supreme, au casat sentinta Sectiei Penale si au trimis cauza catre aceasta sectie, pentru continuarea judecatii. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.