In vederea indeplinirii criteriilor de aderare la UE, Croatia pregateste o noua lege a investitiilor care va intra in vigoare in ianuarie 2007. Aceasta va contribui la atragerea de capital in economie, la reducererea somajului si a deficitului comerc
In vederea indeplinirii criteriilor de aderare la UE, Croatia pregateste o noua lege a investitiilor care va intra in vigoare in ianuarie 2007. Aceasta va contribui la atragerea de capital in economie, la reducererea somajului si a deficitului comercial. Conform noii legi, se vor acorda subventii si pentru extinderea afacerilor, nu numai pentru infiintarea de noi companii ca in prezent. Marile companii vor putea beneficia de subventii de pana la 50%, pe cand intreprinderile mici si mijlocii vor putea primi subventii de pana la 70% din valoarea proiectului. Noua lege mai prevede reduceri sau chiar eliminari ale impozitului pe profit pentru companiile care aduc investitii si creeaza peste 75 de locuri de munca. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.