Presedintele rus Vladimir Putin a semnat un decret prin care numeste un nou ambasador extraordinar si plenipotentiar in Romania, in persoana lui Aleksandr Ciurilin, informeaza ITAR-TASS, care citeaza site-ul oficial al Kremlinului. Anterior, Ciurilin
Presedintele rus Vladimir Putin a semnat un decret prin care numeste un nou ambasador extraordinar si plenipotentiar in Romania, in persoana lui Aleksandr Ciurilin, informeaza ITAR-TASS, care citeaza site-ul oficial al Kremlinului. Anterior, Ciurilin a ocupat postul de director pentru Documentare Istorica in cadrul Ministerului rus de Externe. De asemenea, el a condus misiunea URSS la Washington intre 1985 si 1987, chiar inainte ca Uniunea Sovietica sa inceapa politica de deschidere catre Vest.
Potrivit ITAR-TASS, Vladimir Putin l-a rechemat pe ambasadorul la Bucuresti, Aleksandr Tolkaci, deoarece acesta urmeaza sa ocupe alt post.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.