Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca organizeaza, in luna iulie, 225 programe de formare profesionala gratuite pentru persoanele care beneficiaza de prevederile Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor de somaj si stimularea ocupa
Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca organizeaza, in luna iulie, 225 programe de formare profesionala gratuite pentru persoanele care beneficiaza de prevederile Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor de somaj si stimularea ocuparii fortei de munca.
Programele de formare profesionala sunt organizate de agentiile judetene si a municipiului Bucuresti pentru ocuparea fortei de munca pentru 4.559 persoane, prin centrele proprii sau regionale de formare profesionala, precum si prin furnizorii de formare profesionala autorizati.
Printre meseriile si calificarile in care vor fi pregatite cele mai multe persoane se numara activitatile in agricultura.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.