Conceptul Denovo Medical este unul nou in distributia de produse dentare pe piata romaneasca. Reteaua nationala de distributie, ofertele personalizate, acoperirea intregii game de echipamente, accesorii si consumabile, necesare dotarii oricarui cabin
Conceptul Denovo Medical este unul nou in distributia de produse dentare pe piata romaneasca. Reteaua nationala de distributie, ofertele personalizate, acoperirea intregii game de echipamente, accesorii si consumabile, necesare dotarii oricarui cabinet stomatologic, pachetele "start-up" pentru deschiderea unui cabinet, posibilitatea achizitionarii aparatelor in sistemul de credit sau leasing reprezinta argumente solide pentru cabinetele si laboratoarele dentare care isi cauta nu doar un furnizor, dar si un partener puternic.
"Nu avem o abordare axata pe pret, ci pe valoarea in sine a serviciilor oferite de compania noastra. Strategia noastra nu este sa vindem mai ieftin, pentru a contracara competitia, ci de a oferi calitate garantata atat a produselor cat si a serviciilor, ceea ce, pe termen lung inseamna de fapt costuri mai reduse pentru dotarea si aprovizionarea cabinetelor.
Studiul de piata pe care l-am comandat anul trecut indica faptul ca medicii stomatologi au nevoie de echipamente si de materiale de cea mai buna calitate pentru a asigura satisfactia clientului final", a declarat directorul general Denovo Medical, George Florea, un specialist in distributie, cu peste 10 ani de experienta in domeniu. In legatura cu ofertele de finantare a dotarii cabinetelor, Florea a declarat, in exclusivitate pentru Curierul National, ca exista deja proiecte de colaborare cu BRD si Finansbank.
Simultan cu operatiunile de distributie, Denovo Medical si-a propus si derularea unei campanii de informare si constientizare a populatiei privind importanta preventiei, pornind de la principiul elementar conform caruia te costa mai putin sa previi decat sa tratezi.
Iar costurile se regasesc nu doar in bani, dar si in timp si suferinta.
Cu o investitie initiala de 500.000 de euro in stocurile de produse si cu un portofoliu impresionant de producatori europeni si americani, recunoscuti ca lideri de piata, Denovo Medical se bucura de sprijinul Colegiului Medicilor Dentisti din Bucuresti. "Veti beneficia de sprijinul nostru pentru ca avem un obiectiv comun, acela de a fi alaturi de clientul final. E bine ca achizitionarea acestor echipamente sa nu se mai faca direct de la expozitiile cu vanzare. Ar trebui ca expozitiile sa aiba un caracter strict stiintific si de informare, iar medicii sa poata achizitiona ulterior aparatura dentara, alegand drept criteriu calitatea produsului si nu pretul mai mic" a declarat dr. Alexandru Brezoescu, presedintele Colegiului Medicilor Dentisti din Bucuresti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.