Antrenorul sarb Momcilo Vukotic a anuntat ieri ca si-a prelungit cu un sezon contractul cu FC Farul Constanta. "Am semnat un nou contract pe inca un sezon. E greu sa spun acum care este obiectivul pentru ca e o perioada grea, cand are loc definitivar
Antrenorul sarb Momcilo Vukotic a anuntat ieri ca si-a prelungit cu un sezon contractul cu FC Farul Constanta. "Am semnat un nou contract pe inca un sezon. E greu sa spun acum care este obiectivul pentru ca e o perioada grea, cand are loc definitivarea lotului. Dupa ce se va stabili lotul ne vom decide si asupra obiectivului", a spus antrenorul sarb. In ceea ce priveste dubla mansa din turul doi al Cupei UEFA-Intertoto cu Lokomotiv Plovdiv, Vukotic a mentionat ca are unele probleme de lot. "Nu cunosc aproape nimic despre echipa bulgara. Dupa meciul de acasa cu Pobeda Prilep am pierdut trei jucatori: Larie pentru cumul de cartonase, L. Mihai si Senin, accidentati. Ultimul are gleza piciorul stang in ghips si cel putin o luna si jumatate nu va juca. Acestora li adauga Schiopu si Lungu, inca nerefacuti", a explicat Vukotic, care a precizat ca Iulian Apostol si Ionel Boghitoi, imprumutati in sezonul precedent, au revenit la echipa, dar nu vor juca mai mult de o repriza in partidele cu Lokomotiv. Altfel, fundasul central Decebal Gheara a declarat ca isi doreste ca Farul sa treaca de formatia bulgara pentru a putea intalni pe Auxerre. "Nu stiu mai nimic despre bulgari, dar sper sa trecem de ei si sa jucam cu Auxerre. Ne dezavantajeaza faptul ca jucam pe propriul teren primul meci, insa daca vom castiga la scor, atunci ne asiguram deja calificarea inca de la Constanta. Poate cu Auxerre vor veni mai multi spectatori la stadion", a afirmat Gheara. Farul va intalni pe Lokomotiv in turul doi al Cupei UEFA-Intertoto, primul meci urmand sa il dispute pe propriul teren, pe 1 iulie, iar returul in deplasare, pe 8 iulie. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.