Mircea Rednic a stabilit lotul de jucatori al lui Dinamo pentru stagiul de pregatire de la Albertville (Franta), din perioada 30 iunie - 10 iulie, informeaza site-ul oficial al clubului din "Groapa". Din lot fac parte 21 de fotbalisti, carora li s-ar
Mircea Rednic a stabilit lotul de jucatori al lui Dinamo pentru stagiul de pregatire de la Albertville (Franta), din perioada 30 iunie - 10 iulie, informeaza site-ul oficial al clubului din "Groapa". Din lot fac parte 21 de fotbalisti, carora li s-ar putea adauga sarbul Sreten Stanic, cu care conducerea dinamovista urma sa aiba aseara o noua runda de negocieri. In cantonamentul de la Albertville mai sunt asteptati si alti jucatori straini cu care Dinamo se afla in tratative. Cei care vor face deplasarea in Franta sunt Florin Matache, Mircea Oltean - portari, George Blay, Dorin Mihut, Cosmin Moti, Lucian Goian, Radu Stefan, Cosmin Pascovici, Cristian Pulhac - fundasi, Cornel Predescu, Razvan Paduretu, Alexandru Pacurar, Andrei Margaritescu, Adrian Ropotan, Adrian Cristea, Iulian Tames, Catalin Munteanu, Sreten Stanic (posibil) - mijlocasi, Claudiu Niculescu, Ionel Danciulescu, Ionel Ganea, Dan Codreanu - atacanti. Delegatia dinamovista avea programata plecarea spre Franta in aceasta dimineata, la ora 7,40, de pe Aeroportul "Baneasa-Aurel Vlaicu", pana la Lyon, drumul pana la Hotelul "Le Roma" din Albertville urmand sa fie parcurs cu autocarul. Dinamo va juca pe 3 iulie cu CS Chenois (la Albertville), pe 5 iulie cu Croix-de-Savoie (la Douvaine), si pe 8 iulie cu Olympique Marseille (la Annecy). (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.