Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, va intocmi un raport legat de demisiile a 30 de membri din cadrul Consiliului municipal al PSD Satu Mare. Mai multi lideri din conducerea centrala a PSD, printre care Mircea Geoana, Ilie Sarbu, Vasile Dancu si Cristi
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, va intocmi un raport legat de demisiile a 30 de membri din cadrul Consiliului municipal al PSD Satu Mare. Mai multi lideri din conducerea centrala a PSD, printre care Mircea Geoana, Ilie Sarbu, Vasile Dancu si Cristian Diaconescu, au mers, ieri, la Satu Mare, pentru a analiza situatia creata la nivelul organizatiei municipale a partidului, unde 30 de membri din consiliul de conducere al organizatiei au demisionat. In conferinta de presa care a urmat intalnirii cu membrii partidului, Geoana a spus ca prin prezenta lui la Satu Mare a dorit sa dea un semnal de unitate in cadrul filialei, care "este organizatia cu cel mai bun scor electoral din Transilvania". El a admis existenta unor controverse la nivelul organizatiei municipale si a spus ca acestea nu trebuie nici exagerate, nici "bagate sub covor". Liderul PSD a spus ca vicepresedintele partidului Ilie Sarbu va ramane la Satu Mare pentru a intocmi un raport si a face propuneri in legatura cu situatia creata la organizatia municipala a PSD. Liderul PSD a mai spus ca nu este necesara organizarea de alegeri in cadrul organizatiei municipale cu cateva luni inainte de termen. In urma cu o saptamana, 30 de membri ai Consiliului municipal PSD Satu Mare si-au anuntat demisia din functiile detinute in partid, cerand organizarea de alegeri pentru schimbarea presedintelui filialei. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.