Singurul tenisman roman ramas pana ieri pe tabloul principal la Wimbledon, Andrei Pavel, a fost nevoit sa abandoneze in primul set din turul secund al turneului de Grand Slam, dupa ce in timpul meciului cu finalistul de la Australian Open, cipriotul
Singurul tenisman roman ramas pana ieri pe tabloul principal la Wimbledon, Andrei Pavel, a fost nevoit sa abandoneze in primul set din turul secund al turneului de Grand Slam, dupa ce in timpul meciului cu finalistul de la Australian Open, cipriotul Marcos Baghdatis (cap de serie nr. 18), a acuzat unele dureri acute la spate. Astfel, dupa numai 13 minute de joc, la scorul de 3-0 pentru cipriot, Pavel a solicitat prezenta medicului, care dupa un scurt control a confirmat abandonul jucatorului nostru. In urma prezentei sale in turul secund la Wimbledon, Pavel va primi de la organizatori un cec in valoare de 16.050 de lire sterline si un bonus de sapte puncte in ierarhia ATP. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.