Cele mai valoroase reprezentante ale voleiului feminin romanesc, Carmen Turlea si Iuliana Nucu, vor evolua din acest sezon pentru echipa italiana Unicom Starker Sassuolo, anunta site-ul specializat voleyball.it. Astfel, dupa ce in urma cu aproape o l
Cele mai valoroase reprezentante ale voleiului feminin romanesc, Carmen Turlea si Iuliana Nucu, vor evolua din acest sezon pentru echipa italiana Unicom Starker Sassuolo, anunta site-ul specializat voleyball.it. Astfel, dupa ce in urma cu aproape o luna conducerea gruparii peninsulare a ajuns la un acord cu Turlea, considerata cea mai eficace jucatoare a campionatului italian in sezonul trecut, cand a evoluat la Alfieri Santeramo, ieri, staff-ul respectiv a reusit s-o convinga si pe Nucu sa renunte la Orsola Asystel Novara, grupare care a cucerit laurii Top Teams Cup, si sa se alature "legiunii" de straniere de la Unicom. In aceste conditii, dupa ce a fost colega cu Cristina Parv in sezonul trecut, Nucu paraseste "barca" fostei campioane si va face un cuplu redutabil la fileu impreuna cu una din colegele din nationala Romaniei. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.