Dumitru Dragomir, presedintele LPF, a anuntat ieri ca nu stie inca daca tranzactia dintre Rapid sI FC National este legala. "Daca nu sunt toate semnaturile actionarilor de la FC National, inclusiv a domnului Iacov, cu care noi nu avem nimic, transfer
Dumitru Dragomir, presedintele LPF, a anuntat ieri ca nu stie inca daca tranzactia dintre Rapid sI FC National este legala. "Daca nu sunt toate semnaturile actionarilor de la FC National, inclusiv a domnului Iacov, cu care noi nu avem nimic, transferul nu este legal! Daca sutn toate, e in regula. Eu nu sunt in tara, dar i-am lasat scris lui Valentin Alexandru sa fie foarte atent, sa nu incalcam regulamentele", a spus Mitica. Acesta se afla intr-un conflict deschis cu Iacov, care i-a solicitat in mai multe randuri demisia, nesfiindu-se sa se afiseze intr-o conferinta de presa cu Raz-van Mihailescu, unul dintre noii actionari ai "bancarilor", pentru a anunta ca FC National nu poate face transferuri decat cu acordul celor patru posesori de active. Dragomir nu a pierdut nici ieri prilejul sa-l intepe pe adversarul sau. "Acum ca au intrat niste bani, Iacov sa plateasca banii la bugetul de stat! Asa avem intelegere cu Bodu (n.r. Sebastian Bodu, seful ANAF), la fiecare transfer sa mai dea ceva bani la stat, ca FC National are o datorie de 4,8 milioane de dolari", a afirmat Dragomir. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.