In tara
Vremea se va raci. Cerul va fi temporar noros in nord-vestul tarii si in zona de munte, unde local vor fi averse si descarcari electrice. In restul teritoriului cerul va fi variabil si doar izolat se vor semnala astfel de fenomen
In tara
Vremea se va raci. Cerul va fi temporar noros in nord-vestul tarii si in zona de munte, unde local vor fi averse si descarcari electrice. In restul teritoriului cerul va fi variabil si doar izolat se vor semnala astfel de fenomene. Vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla moderat, cu intensificari locale in toate regiunile. Temperaturile maxime se vor situa de la 12-14 grade in Maramures si Crisana pana la 28 de grade in Baragan si Dobrogea.
La Bucuresti
Vremea se va raci. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla moderat si cu intensificari temporare. Temperatura maxima, in scadere fata de ziua precedenta, va fi de 25-27 de grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.