Ilie Nastase a declarat intr-un interviu aparut site-ul oficial al Cupei Mondiale din Germania, ca reprezentativa Frantei poate castiga competitia. "Incepand de acum, totul este posibil. Echipa Frantei poate castiga turneul. Fotbalistii au multa incr
Ilie Nastase a declarat intr-un interviu aparut site-ul oficial al Cupei Mondiale din Germania, ca reprezentativa Frantei poate castiga competitia. "Incepand de acum, totul este posibil. Echipa Frantei poate castiga turneul. Fotbalistii au multa incredere in fortele proprii si au invins Spania, o echipa buna. Sper ca francezii vor ajunge departe si, de ce nu, vor deveni campioni mondiali. Eu locuiesc la Paris de 30 de ani si am multi prieteni francezi", a afirmat Nastase. Acesta a precizat ca partida Spania - Franta, scor 1-3, disputata marti, la Hanovra, a fost foarte agreabila. "Au fost doua reprize total diferite. Spaniolii au jucat mai bine in prima repriza, au pasat mai bine. Franta a inceput sa joace bine dupa primul gol al Spaniei. In repriza secunda, meciul a fost incredibil. Erau doua echipe care alergau tot timpul. Nu a existat nicio secunda de repaus", a spus fostul sportiv. Nastase crede ca reprezentativa Spaniei s-ar fi calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale daca nu ar fi jucat impotriva Frantei. "Cele doua echipe sunt asemanatoare, multi jucatori ai ambelor echipe evolueaza in campionatul Spaniei, deci se cunosc bine", a afirmat fostul tenisman. Nastase este optimist in privinta sanselor Frantei in meciul cu Brazilia, din sferturile de finala ale competitiei din Germania. "Nu trebuie sa uitam ca Franta este una dintre putinele echipe care au invins Brazilia in finala. Cred ca este bine sa existe un meci ca Franta - Brazilia, chiar si inainte de finala. Totusi, cred ca toata lumea isi doreste sa vada o finala Germania - Brazilia", a mentionat Nastase, care a precizat ca cea mai frumoasa amintire pe care o are de la turneele finale ale Cupei Mondiale este meciul dintre Franta si Croatia, disputat la Paris, in semifinalele competitiei din 1998, an in care francezii au devenit campioni mondiali. Nastase a spus ca toate reprezentativele de la CM au jucatori buni, insa ii apreciaza in mod special pe germani, brazilieni, italieni si francezi. "Germanii sunt intotdeauna foarte puternici. Ii apreciez, de asemenea, pe brazilieni si italieni si modul in care joaca acestia. Imi place si nationala Frantei", a explicat Nastase. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.