FIFA a anuntat arbitrii care vor conduce partidele din sferturile de finala ale CM, marea supriza fiind delegarea spaniolului Luis Medina Cantalejo la marele meci Brazilia - Franta! Cantalejo a fost aspru criticat, inclusiv de presa spaniola, pentru
FIFA a anuntat arbitrii care vor conduce partidele din sferturile de finala ale CM, marea supriza fiind delegarea spaniolului Luis Medina Cantalejo la marele meci Brazilia - Franta! Cantalejo a fost aspru criticat, inclusiv de presa spaniola, pentru prestatia de la meciul Italia - Australia, din "optimi", in care l-a eliminat nejustificat pe Materazzi si a acordat usor un penalty pentru italieni in minutul 90+3 (Totti a transformat pentru 1-0). Dar iata delegarile pentru partidele din sferturile de finala: Germania - Argentina (L. Michel - R. Slysko, M. Balko; toti din Slovacia), Italia - Ucraina (F. De Bleeckere - P. Hermans, W. Vromans; toti din Belgia), Anglia - Portugalia (H. Elizondo - D. Garcia, R. Otero; toti din Argentina) si Brazilia - Franta (L. Cantalejo - V. Carrasco, P. Medina; toti din Spania). Altfel, pe langa cei patru "centrali" delegati deja in "sferturi", FIFA a mai oprit alti opt arbitri pentru fazele superioare ale CM, acestia fiind T. Kamikawa (Japonia), C. Codija (Benin), B. Archundia (Mexic), J. Larrionda (Uruguay), M. Shield (Australia), M. Busacca (Elvetia), M. Merk (Germania) si R. Rosetti (Italia). (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.