Avocatul-deputat al lui Dan Voiculescu a esuat ieri in incercarea de a intra in sediul CNSAS, unde voia "sa normalizeze relatiile" dintre liderul PC si membrii colegiului. Intrat cu sperante mari in sediul institutiei, lui Andon i s-a aratat usa, pe
Avocatul-deputat al lui Dan Voiculescu a esuat ieri in incercarea de a intra in sediul CNSAS, unde voia "sa normalizeze relatiile" dintre liderul PC si membrii colegiului. Intrat cu sperante mari in sediul institutiei, lui Andon i s-a aratat usa, pe motiv ca "da buzna" si crede ca poate avea acces in CNSAS doar pentru ca este parlamentar. "Un membru al Colegiului, mai bine zis unul si jumatate, ca mai era cineva pe post de contrabas, sustinand aceeasi idee mai in surdina, juca surprinderea ca eu dau buzna si intrerup lucrarile Colegiului. O mizerie", s-a plans Andon ziaristilor, la iesirea, cu buza umflata, din sediul institutiei. Avocatul lui Felix s-a imbufnat si pentru ca respectivul membru al Colegiu-lui l-a acuzat ca a reusit sa intre in sediul institutiei, folo-sindu-se la calitatea de parlamentar.
"Un spanac"
Enervat pentru ca a fost dat afara, desi venise cu gand de impacare si pentru a cere inregistrarile cu Dan Voiculescu, Andon a revenit la obiceiurile care l-au consacrat si a sarit la gatul membrilor Colegiului. Avocatul a sustinut subit ca Voiculescu a fost inregistrat fara acceptul sau, ceea ce denota, potrivit lui Andon, o "conceptie pre-securista, KGB-ista". Mai mult, s-a lamentat Andon, clientul sau a fost pus in ipostaza de "cobai in laborator", pentru a i se studia grimasele in timpul audierii. "Unul dintre membrii Colegiului CNSAS a anuntat ca are de gand sa difuzeze, sa traficheze acele inregistrari. Ce sa intelegem? Ca armele secrete ale CNSAS devin material de privatizat, de traficat", a continuat Andon, referindu-se, fara a nominaliza, la Mircea Dinescu. Pe de alta parte, avocatul liderului PC a anuntat ca filele asa-zis relevante din dosarul declasificat al lui Felix sunt, plastic vorbind, "un spanac", pentru ca "nu au nici o semnificatie sub aspectul politiei politice, dar au semnatura olografa a lui Dan Voiculescu". "Dosarul de asa-zis urmaritor nu cuprinde nimic: foi albe, incercari de racolare, referate - prostii!", a continuat Andon, citat de Mediafax. In alta ordine de ieri, deputatul PC a anuntat ca identitatea lui "Dominic", presupusul informator din Colegiul CNSAS, va fi dezvaluita "dupa ce se va juca meciul" dintre Voiculescu si CNSAS. "Vreau sa ramana, sa i se arate cartonasul rosu si sa iasa din echipa", a mai spus deputa-tul PC.
Andon n-a venit cu Dominic "in cioc"
La randul sau, CNSAS a comentat ieri incidentul care la avut drept erou pe Sergiu Andon, sustinand ca acesta a intrerupt sedinta Colegiului si a refuzat sa dea detalii despre cazul "Dominic". Potrivit unui comunicat al Colegiului, Andon a ajuns la sediul institutiei, dupa ce isi anuntase aceasta intentie in urma cu doua zile, desi solicitarea sa "nu a fost nici dezbatuta, si nici confirmata de Colegiu". "Dupa ce si-a epuizat intalnirea cu ziaristii, domnul Sergiu Andon a intrat in incinta CNSAS. In aceasta situatie, Colegiul a decis primirea domnului Sergiu Andon, pentru a raspunde adresei prin care Colegiul i-a solicitat probele legate de cazul <<Dominic>>", se arata in comunicatul Colegiului. Potrivit CNSAS, odata ajuns in sedinta Colegiului, Andon a refuzat sa dea "orice relatii" cu privire la cazul "Dominic", declinandu-si "calitatea exclusiva de avocat al cazului Voiculescu". De altfel, Andon a anuntat ca Dan Voiculescu a gasit filele semnate Felix care lipseau din ultimul dosar primit de la CNSAS.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.