Un studiu al Coface Romania, realizat cu Coface Ungaria, referitor la mediul de afaceri al Romaniei si Ungariei arata ca Produsul Intern Brut al Ungariei este de 87,8 miliarde de euro, comparativ cu 79,3 miliarde de euro, cat se inregistreaza in tara
Un studiu al Coface Romania, realizat cu Coface Ungaria, referitor la mediul de afaceri al Romaniei si Ungariei arata ca Produsul Intern Brut al Ungariei este de 87,8 miliarde de euro, comparativ cu 79,3 miliarde de euro, cat se inregistreaza in tara noastra, in conditiile in care numarul de locuitori al Romaniei este mai mare decat al vecinilor nostri.
Analiza arata ca PIB-ul Romaniei va cunoaste, in urmatorii doi ani, o dinamica superioara celui al Ungariei, cu pana la 1,5% mai mult. In ceea ce priveste situatia macroeconomica din Ungaria, PIB-ul isi va mentine tendinta de crestere anuala de 4,3 la suta in urmatorii ani, datorita cresterii semnificative a exporturilor, 50 miliarde de euro Ungaria, fata de 22 miliarde euro Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.