In perioada 5 -10 iulie va avea loc la Constanta expozitia Tomis Yacht 2006, targ specializat de ambarcatiuni sportive si de pescuit. Pe langa motoare de barci, bazine de inot, piscine, echipamente si accesorii nautice, echipamente multifunctionale d

In perioada 5 -10 iulie va avea loc la Constanta expozitia Tomis Yacht 2006, targ specializat de ambarcatiuni sportive si de pescuit. Pe langa motoare de barci, bazine de inot, piscine, echipamente si accesorii nautice, echipamente multifunctionale de navigare, vor fi expuse cele mai prestigioase yachturi si ambarcatiuni de agrement, sportive si de pescuit din Romania.
La singura expozitie specializata din tara, vor fi atat ambarcatiuni romanesti, cat si din strainatate. Atat pasionatii, cat si curiosii vor putea admira in Portul Turistic Tomis yachturi aduse in premiera in Romania. Principalii producatori de yachturi din Europa vor fi prezenti la expozitie prin reprezentantul oficial, Compania Neptun Yacht Romania. Vor fi expuse prestigioase yachturi ale marilor producatori ca Azimut Yacht, prducatorul numarul 1 mondial, Sessa Marine, celebra firma cunoscuta pentru designerii de top, Cranchi, toate trei din Italia, Bavaria Yachts, producator de ambarcatiuni pentru agrement si pescuit, primul producator european de yachturi cu vele si Four Winns din SUA. Neptun Yacht Romania exista pe piata de 3 ani si a contribuit decisiv la dezvoltarea pietei romanesti de yachturi si ambarcatiuni de agrement.
Majoritatea vanzarilor sunt in sistem leasing, ne-a delarat reprezentantul Neptun Yacht, Robert Ambrozie. Sistemul este foarte avantajos pentru ca permite reduceri la taxele vamale la produsele de import.
Cu toate acestea, ambarcatiunile sunt achizitionate si cu banii jos, cat si in rate. Foarte multe persoane din elita romaneasca si-au anuntat prezenta, in ideea de a achizitiona un yacht.
Cel mai scump si mai "fitos" model va fi AZIMUT 42 EVOLUTION, in valoare de 470.000 de euro, pentru care exista deja cereri de la vedete din Romania.
Majoritatea cumparatorilor este reprezentata de persoane tinere, intre 40-45 de ani, foarte activi , oameni de afaceri, rafinati, culti, nu neaparat bogati.

Azimut 105

Unul dintre cele mai scumpe modele de ambarcatiuni de croaziera este Azimut 105. Pretul unui astfel de model poate ajunge pana la 6,5 milioane de euro, in functie de motorul ales. Modelul este conceput de designerul italian Stefano Righini, iar designul interior este realizat de Carlo Galeazzi. Acesta a interpretat decorul pastrand stilul Azimur. In incercarea de a crea o atmosfera cat mai intima, designerul a introdus accesorii decorative moderne, specifice caselor. De exemplu, canapeaua si fotoliile nu sunt fixate de podea, ci pot fi mutate. Cabinele, in numar de 6, sunt luminate si stralucitoare, atat ziua cat si noaptea, gratie ferestrelor foarte largi. Odata ce soarele coboara, lumina este inserata usor in lambriul de lemn. Pentru acest design, Carlo Galeazzi a adaptat elemente create pentru Azimut 75.

Azimut 42 EVOLUTION

Este un excelent model pentru croaziere de familie. Indiferent de starea vremii si a marii, Azimut 42 promite momente gustate din plin alaturi de famile si prieteni intr-un ambient luxos, cum doar Azimut poate oferi.
Cu un design superb, al celebrului Stefano Righini si o realizare pe masura, yachtul este uimitor in finisaje si incomparabil in stil. Silueta neteda a acestui yacht de croaziera intareste filosofia formelor si functiilor Azimut. Are o lungime a platformei de peste 13 metri, yachtul atinge viteza maxima de 34 de noduri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.