In tara
Vremea se va mentine calduroasa in cea mai mare parte a tarii, caniculara in Campia Romana si Podisul Dobrogei; indicele de confort termic temperatura-umezeala va atinge si depasi pragul valoric de 80 in regiunile sudice si vesti
In tara
Vremea se va mentine calduroasa in cea mai mare parte a tarii, caniculara in Campia Romana si Podisul Dobrogei; indicele de confort termic temperatura-umezeala va atinge si depasi pragul valoric de 80 in regiunile sudice si vestice. Indeosebi in orele dupa-amiezei innorarile se vor accentua si se vor semnala averse, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului. Noaptea, astfel de fenomene pot fi mai frecvente in Campia de Vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 35 de grade, iar cele minime intre 16 si 22 de grade.
La Bucuresti
Vremea va fi calduroasa. Cerul va fi variabil, cu innorari dupa-amiaza si in prima parte a noptii, cand vor fi conditii de averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 33 de grade, iar indicele de confort termic temperatura-umezeala va depasi pragul valoric de 80. Minima termica va fi de 18-19 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.