Actorul Brad Pitt a declarat, intr-un interviu, ca adora rolul de tata si ca aceasta experienta este "absolut sublima", informeaza sky.com. Primul copil natural al actorului Brad Pitt, Shiloh Nouvel, s-a nascut in luna mai, rod al relatiei vedetei cu
Actorul Brad Pitt a declarat, intr-un interviu, ca adora rolul de tata si ca aceasta experienta este "absolut sublima", informeaza sky.com. Primul copil natural al actorului Brad Pitt, Shiloh Nouvel, s-a nascut in luna mai, rod al relatiei vedetei cu actrita Angelina Jolie. Pitt mai este insa si tutorele legal al copiilor adoptati de actrita, Maddox, de origine cambodgiana, si Zahara, de origine etiopiana. Actorul a declarat ca sentimentele de dragoste pentru copiii adoptati sunt egale cu cele pentru Shiloh. "Chiar daca ii adopti, chiar daca ii concepi tu, au acelasi sange", a sustinut el. Starul din "Troia" a respins orice critici referitoare la pretul foarte mare cerut pentru publicarea primelor fotografii cu Shiloh, declarand ca banii vor fi utilizati in scop caritabil. "Gandul ca eram vanati pentru primele fotografii si ca altcineva ar fi putut sa profite de acestea era de neconceput", a spus actorul referindu-se la hartuiala continua a paparazzilor. "Am putut sa colectam milioane pentru acei oameni care au cu adevarat nevoie de ei. A fost pentru prima data cand chiar am simtit ca putem sa o controlam (presa - n.r.)", a adaugat el. Brad a fost cel care a insotit-o pe Angelina Jolie atunci cand a luat-o pe fiica adoptiva, Zahara, dintr-un orfelinat etiopian in 2005. "M-am uitat la Zahara si am vazut ce viata ar fi putut sa traiasca (...) Iti vine sa iei cat mai multi copii in bratele tale. Au nevoie de ajutorul nostru si ar trebui sa facem mai mult", a spus el. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.