Aflat la Suceava, la sfarsitul saptamanii trecute, ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a spus ca este multumit de faptul ca absorbtia fondurilor SAPARD a crescut intr-un ritm foarte puternic in ultima perioada. Catalizatorul a fost declansarea p
Aflat la Suceava, la sfarsitul saptamanii trecute, ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a spus ca este multumit de faptul ca absorbtia fondurilor SAPARD a crescut intr-un ritm foarte puternic in ultima perioada. Catalizatorul a fost declansarea programului "Fermierul", care a insemnat sporirea absorbtiei de fonduri europene ce a atins virful, de 300 de milioane de euro, in luna mai. "Din aproximativ 1.900 de proiecte pe Fermierul, aproape 1.300 sunt trimise la banci, iar din calcule rezulta ca fondurile SAPARD vor fi acoperite in intregime. Practic, Romania poate spune ca a depus proiecte pentru toate fondurile SAPARD din perioada 2000-2006, de peste 1,4 mld. euro", a spus Gheorghe Flutur. (ClickNews)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.