Pretul petrolului a depasit ieri 72 de dolari pe baril, influentat de cererea importanta de benzina a consumatorilor din Statele Unite, care ar putea avea ca efect consemnarea unei reduceri a rezervelor Statelor Unite pentru prima data in ultimele do
Pretul petrolului a depasit ieri 72 de dolari pe baril, influentat de cererea importanta de benzina a consumatorilor din Statele Unite, care ar putea avea ca efect consemnarea unei reduceri a rezervelor Statelor Unite pentru prima data in ultimele doua luni, transmite Reuters. Pretul petrolului de referinta pe piata americana a crescut cu 51 de centi, la 72,31 dolari pe baril, atingand nivelul maxim al ultimelor doua saptamani, dupa ce a consemnat, luni, un avans cu 93 de centi. Titeiul Brent, de referinta la Bursa londoneza, a avansat cu 52 de centi, la 71,24 dolari pe baril. Soferii americani cumpara mai mult combustibil decat anul trecut, desi pretul unui galon de benzina se apropie de trei dolari pe baril.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.