Gianluca Pessotto, noul team manager al lui Juventus Torino, a suferit ieri un accident grav, cazand de la etajul doi al sediului clubului. In varsta de 35 de ani, fostul fundas stanga al "Batranei Doamne" si al nationalei italiene era singur in biro
Gianluca Pessotto, noul team manager al lui Juventus Torino, a suferit ieri un accident grav, cazand de la etajul doi al sediului clubului. In varsta de 35 de ani, fostul fundas stanga al "Batranei Doamne" si al nationalei italiene era singur in biroul sau, pe care l-a preluat curand, odata cu noua functie, si a cazut in fata imobilului, intre doua masini parcate, suferind multiple fracturi. "Gazzetta dello Sport" a notat ieri ca Pessotto a fost transportat la spitalul Molinette in stare grava, dar constient, si ca viata sa nu este in pericol. Aceeasi sursa sustine ca motivele caderii nu sunt inca certe, dar ca, potrivit unor martori sositi la fata locului imediat dupa accident, fostul jucator ar fi avut in mana un sirag de matanii. Anchetatorii au anuntat, dupa primele cercetari, ca inclina spre ipoteza sinuciderii, apreciind ca fostul international s-ar fi urcat pe cladirea de doua etaje si ar fi sarit in curtea interioara, lovindu-se in cadere de doua masini parcate. Fabio Cannavaro, capitanul nationalei Italiei si al lui Juventus, a aflat vestea ieri, in timpul unei conferinte de presa sustinute in Germania, acolo unde "squadra azzurra" se pregateste pentru "sfertul" cu Elvetia, parasind imediat intalnirea cu ziaristii fara sa spuna vreun cuvant. Valentini, seful biroului de presa al federatiei italiene, s-a declarat socat de eveniment si a spus ca pare greu crezut varianta unei tentative de sinucidere a celui poreclit "Il Professore", datorita apetentei sale pentru lectura, sustinand ca s-a intalnit cu un Pessotto extrem de zambitor la partida sustinuta de Italia saptamana trecuta cu Cehia, la Duisburg. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.