Alessandro Nesta, fundasul central al nationalei Italiei, accidentat in debutul meciului cu Cehia, ultimul din grupa, are putine sanse de a juca in sfertul de finala cu Ucraina, programat vineri la Hamburg, dupa ce a ratat si intalnirea din optimi cu
Alessandro Nesta, fundasul central al nationalei Italiei, accidentat in debutul meciului cu Cehia, ultimul din grupa, are putine sanse de a juca in sfertul de finala cu Ucraina, programat vineri la Hamburg, dupa ce a ratat si intalnirea din optimi cu Australia. Medicul "squadrei azzurra", Enrico Castellacci, a declarat ca este improbabil ca Nesta sa fie refacut pana vineri. "Nu va fi usor. El urmeaza programul nostru si progreseaza, dar gradual. Vom incerca sa-l aducem inapoi la echipa cat mai repede, dar vrem sa evitam orice alta problema", a spus medicul. In cazul in care fundasul lui AC Milan nu va fi recuperat, selectionerul Marcello Lippi va fi pus in dificultate, fiindca inlocuitorul lui Nesta, Marco Materazzim, va fi suspendat cel putin un meci, dupa cartonasul rosu primit in meciul cu Australia. In aceste conditii, cele mai mari sanse sa faca un cuplu in centrul defensivei italiene le are Andrea Barzagli, de la US Palermo. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.