Ice tea cu cannabis va putea fi gasit in curand in magazinele de produse dietetice din Marea Britanie, a anuntat Thurella, compania elvetiana care comercializeaza aceasta bautura, transmite Mediafax. Vanduta sub denumirea "C-Ice Swiss Cannabis Ice Te
Ice tea cu cannabis va putea fi gasit in curand in magazinele de produse dietetice din Marea Britanie, a anuntat Thurella, compania elvetiana care comercializeaza aceasta bautura, transmite Mediafax. Vanduta sub denumirea "C-Ice Swiss Cannabis Ice Tea", bautura contine 5% sirop din flori de canepa si 0,0015% THC, substanta activa din cannabis, in afara de clasicele ingrediente ale ceaiului rece. Toate elementele relevante din categoria stupefiantelor au fost inlaturate astfel incat bautura sa nu creeze dependenta. Totusi, Alianta de prevenire a consumului de droguri din Marea Britanie crede ca este periculoasa comercializarea unui asemenea produs pentru ca duce la banalizarea imaginii cannabis-ului printre tineri. Ice tea cu cannabis, lansat in Elvetia in 2003, este deja disponibil in Austria, Germania, Spania si Portugalia. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.