Cristiano Ronaldo, internationalul portughez al lui Manchester United, a anuntat ieri ca si-ar dori sa joace pentru Real Madrid si ca intentioneaza sa discute despre viitorul sau imediat dupa incheierea Cupei Mondiale. Jucatorul de 21 de ani a admis
Cristiano Ronaldo, internationalul portughez al lui Manchester United, a anuntat ieri ca si-ar dori sa joace pentru Real Madrid si ca intentioneaza sa discute despre viitorul sau imediat dupa incheierea Cupei Mondiale. Jucatorul de 21 de ani a admis ca si-a dat acordul sa ii fie folosit numele in campania electorala care se desfasoara la clubul madrilen, Juan Miguel Villar Mir primind permisiunea sa se laude ca il va aduce pe Ronaldo la Madrid in cazul in care triumfa la alegerile de pe 2 iulie. "I-am spus agentului meu ca sunt pregatit sa plec de la Manchester si vreau sa o fac in cel mai civilizat mod. Vreau sa joc la Real Madrid si sper sa o fac", a spus vedeta de 21 de ani din nationala Portugaliei. "Am vrut sa fiu alaturi de domnul Villar Mir pentru ca este serios si urmeaza procedurile legale. Mi-a explicat ca urmatorul pas este sa deschida negocierile cu Manchester United. Alti candidati mi-au cerut sa semnez un document, ceea ce este ilegal, in timp ce domnul Villar Mir mi-a spus ca va contacta clubul la care joc acum, iar tot ce am facut noi nu este decat sa discutam prin agentul meu", a explicat Cristiano Ronaldo. "Manchester United stie ca noi am discutat cu jucatorul. Am abordat acest aspect cu cartile pe fata, conform normelor FIFA", a spus Villar Mir, uitand ca jucatorul aflat sub contract cu alt club nu poate fi ofertat. Clubul englez a luat foc la auzul acestor afirmatii. "Suntem inmarmuriti de ce spune domnul Villar. Nu a existat absolut nici un contact intre Manchester United si vreun reprezentant al acestui candidat sau al lui Real Madrid. Din pacate, aceste tactici par sa fi devenit obisnuite in astfel de curse electorale. Numai ca Ronaldo are contract cu noi pana in iunie 2010, iar in sezonul viitor va evolua cu siguranta pe Old Trafford", se arata intr-un comunicat al gruparii engleze. In afara lui Cristiano Ronaldo, Villar Mir s-a mai laudat ca il va aduce ca antrenor pe Arsene Wanger, fapt infirmat de tehnicianul lui Arsenal, il are pe lista cu posibilii jucatori pe care ii va trasnfera si pe Cristi Chivu, iar in staff are o figura extrem de populara, fostul campion mondial de raliuri Carlos Sainz, care va deveni vicepresedinte in cazul unei victorii. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.