Boy George a fost condamnat de un tribunal din Manhattan sa stranga frunzele cazute din parcuri in timpul orelor de munca pe care trebuie sa le efectueze in serviciul comunitatii, informeaza BBC News Online.
Judecatorul l-a amenintat pe Boy Geo
Boy George a fost condamnat de un tribunal din Manhattan sa stranga frunzele cazute din parcuri in timpul orelor de munca pe care trebuie sa le efectueze in serviciul comunitatii, informeaza BBC News Online.
Judecatorul l-a amenintat pe Boy George cu inchisoarea in cazul in care va refuza sa ispaseasca aceasta pedeapsa. Orele de munca in serviciul comunitatii trebuie efectuate pana la sfarsitul lunii august.
"De tine depinde daca va fi un exercitiu de umilire sau de smerenie", i-a spus judecatorul cantaretului. "Nu am de gand sa-ti mai acord nici o sansa", a adaugat el. Boy George, pe numele sau real George O'Dowd, a fost arestat la New York in 2005, pentru posesie de cocaina, drogurile fiind gasite in apartamentul sau din Manhattan, in urma unei descinderi a politiei. Politistii fusesera chemati chiar de George pentru a prinde un posibil hot.
Ulterior, vedeta a fost eliberata dupa ce a fost acuzata de posesie de substante interzise. Pentru faptul ca a chemat politia fara motiv, cantaretul a fost condamnat la cinci zile de munca in folosul comunitatii si amenda de 1000 de dolari. Judecatorul i-a ordonat lui Boy George sa urmeze si un program de dezintoxicare.
La inceputul acestei luni, Boy George a primit raspunsuri destul de acide din partea judecatorului dupa ce a propus realizarea orelor in serviciul comunitatii la un atelier de cosmetica si ca DJ la un eveniment caritabil in folosul bolnavilor de SIDA.
"Nu-mi pasa ca va trebui sa fac curatenie. Mama mea a fost menajera", a declarat vedeta jurnalistilor dupa ce s-a incheiat procesul. "Eram ingrijorat ca va trebui sa port un costum portocaliu, dar se pare ca pot sa ma imbrac cum doresc. Am de gand sa ma gatesc, voi purta ceva strident", a adaugat el. Boy George a facut parte din formatia pop Culture Club, celebra prin anii '80, al carei single "Karma Chameleon", lansat in 1983, s-a vandut in peste un milion de copii in lumea intreaga. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.