Investitorii apreciaza ca Banca Centrala Europeana (BCE) ar putea accelera ritmul de majorare a ratelor dobanzilor, in contextul sugestiilor recente ale unor oficiali ai institutiei si a datelor privind increderea companiilor germane in economie, tra
Investitorii apreciaza ca Banca Centrala Europeana (BCE) ar putea accelera ritmul de majorare a ratelor dobanzilor, in contextul sugestiilor recente ale unor oficiali ai institutiei si a datelor privind increderea companiilor germane in economie, transmite Reuters. Jucatorii de pe pietele financiare considera ca sansele ca BCE sa decida, in intrunirea din 3 august, o noua majorare a dobanzilor, sunt de 50%, in crestere fata de procentajul de 20%, consemnat in urma cu o saptamana. Pietele financiare previzioneaza ca vor avea loc cel putin doua cresteri de 0,25 puncte procentuale, pana la finele acestui an, dar exista sanse ca BCE sa opereze o a treia majorare. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.