Axl Rose, solistul trupei rock Guns'n' Roses, a fost arestat la Stockholm, marti, pentru comportament violent in public si distrugerea unei camere de hotel, transmite Reuters. Stirea a fost confirmata de un purtator de cuvant din partea politiei. In
Axl Rose, solistul trupei rock Guns'n' Roses, a fost arestat la Stockholm, marti, pentru comportament violent in public si distrugerea unei camere de hotel, transmite Reuters. Stirea a fost confirmata de un purtator de cuvant din partea politiei. In momentul arestarii, Rose, care a sustinut un concert in capitala suedeza luni seara, era "prea beat pentru a vorbi" si a fost tinut intr-o celula pana a fost destul de treaz pentru a raspunde la intrebarile politiei. Rose este suspectat de atacarea unui gardian si de amenintarea unui ofiter de politie. Starul ar putea fi responsabil si de "producerea unor stricaciuni in interiorul hotelului", a spus purtatorul de cuvant. Daca este gasit vinovat de comportament violent, Rose poate primi o pedeapsa de pana la patru ani de inchisoare. Daca este gasit vinovat doar de injurii, cantaretul, printre ale carui hituri se numara "Welcome to the Jungle" si "Paradise City", poate primi o condamnare de pana la sase luni de inchisoare sau poate fi amendat. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.