Magistratii Tribunalului Bucuresti au stabilit ieri un nou termen pentru audierea fostului director al societatii Rafo Onesti, dupa ce aparatorul acestuia le-a declarat ca Marin Marin a fost internat din cauza unui ulcer. Judecatorii au decis sa trim
Magistratii Tribunalului Bucuresti au stabilit ieri un nou termen pentru audierea fostului director al societatii Rafo Onesti, dupa ce aparatorul acestuia le-a declarat ca Marin Marin a fost internat din cauza unui ulcer. Judecatorii au decis sa trimita, la Spitalul de Urgenta Bacau unde s-ar afla inculpatul, o citatie pentru termenul din 9 august.
In dosarul RAFO Onesti, Marin Marin a fost trimis in judecata alaturi de Liliana Luchian, Corneliu Iacubov si Toader Gaureanu, sub aspectul savarsirii infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor in forma calificata, spalare de bani si asociere in vederea savarsirii de infractiuni.
Potrivit anchetatorilor, in perioada 21-31 ianuarie 2003, inculpatii, in calitate de administratori (Iacobov si Gaureanu), respectiv de directori (Marin Marin si Luchian Liliana), au initiat constituirea unei asocieri in vederea savarsirii de infractiuni, urmata de savarsirea efectiva a acestora, consecinta fiind crearea unui prejudiciu in dauna SC RAFO Onesti SA de aproape 243 miliarde de lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.