Dosarul lui Alexandru Radulescu, barbatul care a impuscat un tanar in apropierea lacului din localitatea Vacaresti, a ajuns pe mana procurorilor DIICOT din cadrul Parchetului General. Astfel, acestia vor cerceta corectitudinea deciziei celor din Damb
Dosarul lui Alexandru Radulescu, barbatul care a impuscat un tanar in apropierea lacului din localitatea Vacaresti, a ajuns pe mana procurorilor DIICOT din cadrul Parchetului General. Astfel, acestia vor cerceta corectitudinea deciziei celor din Dambovita de a-l cerceta in libertate pe presedintele AFAN, dar si daca acesta avea sau nu permis de port-arma valabil.
Un procuror s-a deplasat deja luni la Targoviste pentru a evalua imprejurarile in care s-a produs accidentul si a stabili masurile legale care se impun. Din probele existente, deocamdata, la dosar, reiese ca nu este vorba despre un caz de legitima aparare si nici de incalcarea domeniului public. Incidentul s-a petrecut duminica dupa-amiaza, in urma unei altercatii intre fiul lui Alexandru Radulescu si un tanar venit la scaldat, impreuna cu familia si prietenii. Presedintele AFAN a intervenit sa transeze conflictul cu o pusca de vanatoare, cu care a tras dupa masina tanarului venit la scaldat, glontul nimerindu-l in cap.
Victima presedintelui AFAN se afla inca in stare grava la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca din Bucuresti, unde a fost internata.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.