Saptamana trecuta a avut loc la Galati seminarul "Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor" organizat de agentia de publicitate bucuresteana BTL Design, in colaborare cu Federatia Patronala a IMM-urilor din regiunea Sud-Est si revista Business Leader. <
Saptamana trecuta a avut loc la Galati seminarul "Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor" organizat de agentia de publicitate bucuresteana BTL Design, in colaborare cu Federatia Patronala a IMM-urilor din regiunea Sud-Est si revista Business Leader.
Reprezentanti ai aproape 100 de IMM-uri galatene au raspuns invitatiei de a veni sa se informeze in contextul apropiatei integrari a Romaniei in Uniunea Europeana. Lucrarile au fost structurate in doua plenare, moderate de Gabriela Malcinschi, redactor sef al revistei economice Business Leader.
Prima plenara a fost destinata solutiilor pentru eficientizarea afacerii: solutii de transmisii de date cablu wireless, solutii de comunicatii mobile si fixe, solutii Internet. A doua plenara a fost destinata solutiilor de finantare, bancara si non-bancara.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.